bildsnurra1

Tack för en perfekt helg

Tack för en perfekt helg hos er! Vi, ett kompisgäng i åldrarna 8-52, upplevde en fantastisk helg hos er. Vi inledde med ett stämningsfullt ljusspår till ett lägerbål vid kåtan: sång, historier och korvgrillning. Dagen efter var det nära till roliga aktiviteter som passade alla. Några besökte Palltorps hage, andra spelade paintball eller red på trygga turhästar i skogen. Måltiderna fixades enkelt i det fina köket och långbord dukades i trädgården eller i ladan. Vi hann också med en tipspromenad i den vackra naturen runt omkring och avslutade med att tälja våra egna krokar enligt Lasätter metoden! 

Ni har skapat något riktigt fint

Ni har skapat något riktigt fint!!
Lycka till och på återseende!
Glöm inte att vi vill plocka fläderblom åt er i vår!!!

Hej underbara familjen

Hej underbara familjen, hundarna, hästarna och gården!
Tack för en härlig helg med vårt vandrargäng. Det blev två roliga nätter i sovsalen, två goda middagar, två fina vandringar -Sörmlandsleden och vackert väder!

En fantastisk gård att ha fest

Vilken fantastisk gård att ha fest, uppstartsträffar, teambuildning, utbildning och andra sammankomster på. Omgivningen med åker, äng och skog ger möjlighet för naturaktiviteter av olika slag. Lokalerna fina och kan anpassas efter behov.
Tack för en rolig fest på gården!!!

Trevlig med härlig omgivning

Ett glatt gäng med tjejer kom till eran gård för att måla. Vi hade det så trevligt med härlig omgivning, god mat och härliga sängar att sova i. Hoppas att tavlan gör sig i det vackra rummet.:
Tack!

Tack för en kreativ helg

Vill passa på att tacka för en härlig kreativ helg på er fantastiska gård.

Tack för en trevlig dag

Hej och tack för en trevlig dag fylld av aktiviteter. En varm rekommendation till alla som läser detta att åka till Lasätter för att bara uppleva en lugn stund i livet tillsammans med kanske goda vänner eller familjen.

Två härliga dagar

Tack för två härliga dagar hos er. Vilken vacker plats! Det var så mysigt att vara där med jobbarkompisarna, leka, laga mat, skratta, basta och framförallt hinna umgås i lugn och ro. Jag kommer verkligen rekommendera andra att åka till er. Tack igen

Vilket kanon ställe

Hej på er ! Ni har ett kanon ställe. ..jag var där i 4 härliga dagar med yoga,god mat, målning..tillsammans med Jessica o Ingrids gäng. Vi hade så trevligt och sen gjorde solen sitt oxså..
Trevligt med hästarna utanför knuten och en så mysig o trevlig hund ,som jag fick busa och kasta fotboll med. Lycka till med stället.Anne

Åter på er härliga gård

Åter har vi varit på er härliga gård och haft vår yogaläraråterträff. En perfekt plats för samtal, yoga, gemensam matlagning, inspiration, vila, meditation, bastu eller promenader blad björkar och vitsippor! Vi ses igen i november.

Lasätter på Tripadvisor

Gästboken

" Härlig helg med goda vänner. Mat och vin, prat och bastu.
Sen har vi smitt vackra och praktiska krokar, tovat tomtar och bryggt öl!


En riktig kulturhelg! "

 

Nyheter

Ridhuset står nu klart!

Read more...